<H1> VERDEN PÅ DIN TALLERKEN </H1> |
<H1> Vores tapas </H1> |
<H1> Menukort </H1> |
<H1> Til vands </H1> |
<H1> Til Lands </H1> |
<H1> OG I LUFTEN </H1> |
<H1> Frokost Tilbud </H1> |
<H1> Verdens Tapas </H1> |
<H1> Aften Menuer </H1> |
<H1> Dessert Tapas </H1> |
<H1> Vin </H1> |
<H1> HUSETS VINE </H1> |
<H1> DELUXE VINE </H1> |
<H1> EXCLUSIV VINE </H1> |
<H1> Mad ud af huset </H1> |
<H1> MIDI / MAXI </H1> |
<H1> DESSERT </H1> |
<H1> Selskaber </H1> |
<H1> SELSKABSMENU MIDI </H1> |
<H1> SELSKABSMENU DELUXE </H1> |
<H1> SELSKABSMENU EXCLUSIV </H1> |
<H1> SMAG PÅ VERDEN </H1> |
<H1> Sidste nyt </H1> |
<H1> Åbningstider </H1> |
<H1> Book bord </H1> |
<H1> Galleri </H1> |
<H1> SKRIV TIL OS </H1> |
<H1> Aalborgs foretrukne tapas restaurant </H1> |
<H2> 1. HAVKAT </H2> |
<H2> 2. STEGTE REJER </H2> |
<H2> 3. HUMMERSUPPE </H2> |
<H2> 4. REJER I ROMESCO </H2> |
<H2> 5. PANERET TORSK </H2> |
<H2> 6. LAKSEMOUSSE </H2> |
<H2> 7. SVINEKÆBE </H2> |
<H2> 8. DUMPLINGS </H2> |
<H2> 9. CARPACCIO </H2> |
<H2> 10. INKA STEW </H2> |
<H2> 11. GRATINERET GEDEOST </H2> |
<H2> 12. BRAISERET RØDKÅL </H2> |
<H2> 13. CHILI CON CARNE </H2> |
<H2> 14. KARTOFFELTORTILLA </H2> |
<H2> 15. BULGURSALAT </H2> |
<H2> 16. TRE SMÅ OSTE </H2> |
<H2> 17. OKSEFILET </H2> |
<H2> 18. BHAJI </H2> |
<H2> 19. LAMMEKRONE </H2> |
<H2> 20. AVOCADO OG AGURKE CRÈME </H2> |
<H2> 21. KYLLINGESOUFFLE </H2> |
<H2> 22. RILLETTE </H2> |
<H2> 23. MARINERET KYLLING. </H2> |
<H2> 24. QUESSADILLA </H2> |
<H2> 25. ANDELEVERMOUSSSE </H2> |
<H2> 31. KOKOS IS </H2> |
<H2> 32. SPONGE CAKE </H2> |
<H2> 33. CHOKOLADEMOUSSE </H2> |
<H2> 34. CHEESECAKE </H2> |
<H2> 35. CHOKOLADEIS </H2> |
<H2> 36. PANDEKAGE </H2> |
<H2> 37. CREME BRÛLEE </H2> |
<H2> 38. PANNA COTTA </H2> |
<H2> 39. CHOKOLADEKAGE </H2> |
<H2> </H2> |
<H2> </H2> |
<H2> </H2> |
<H3> TYVSTART SEATING: FRA 15.45-16.45 OG FÅ </H3> |
<H3> 15% PÅ TAPAS MANDAG-LØRDAG. </H3> |
Social
Sociale Data
Pris og faste udgifter gjorde det tidligere urentabelt af have denne semi-offentlige form for kommunikation.
Men udviklingen i sociale netværksteknologier fra 2004-2010 har gjort brede koncepter af deling muligt.